Mijn personal training Amsterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Mijn personal training Amsterdam

Dankzij personal training Amsterdam is mijn manier van trainen compleet veranderd. Ik zag meteen verschil.

Constante coaching

Een jaar geleden was ik begonnen met sporten met als intentie afvallen. Ik woog 130 kilo en wou graag rond de 85 zijn. Paar maanden terug had ik de site https://amsterdam-personaltraining.nl/ gevonden, en ben ik sindsdien aan het sporten met een personal trainer. Het verschil was enorm. Voordat ik de personal trainer had, voerde ikzelf bijna alle oefeningen verkeerd uit. Verkeerde postuur, te snelle bewegingen, te veel gewicht. Sinds de personal trainer mij helpt, ben ik in 3 maanden 20 kilo afgevallen. Hij helpt mij met mijn oefeningen waardoor ik ze efficiënter en beter kan doen.

Personal training Amsterdam aangeraden

Amsterdam Personal Training & Health heeft mijn leven veranderd. Sporten vind ik nu extreem leuk en vind de resultaten echt fijn om te zien. Het is een echte aanrader voor ieder die goed wilt kunnen sporten en efficiënt resultaten wilt zien. De sfeer is relaxerend maar ook motiverend. Je krijgt vanzelf zin om te sporten als je daar bent. Het personeel is extreem vriendelijk en helpen je met alles.