Wilt u in een Sportschool Zwolle sporten?

      Reacties uitgeschakeld voor Wilt u in een Sportschool Zwolle sporten?

Bent u toevallig op zoek naar een sportschool Zwolle? Waar u niet alleen kan sporten maar ook bootcampen, personal training en nog veel meer. Kom dan langs bij Personal sport 4 you.

Mijn ervaring

2 maanden geleden was ik op internet op zoek naar een sportschool in de buurt van Zwolle omdat ik daar woon en een sportschool in de buurt wil. Kwam uit bij Personal sport 4 you. Heb contact opgenomen en klonk allemaal heel goed. Ik mocht een keer een gratis proefles nemen en een intake met de personal trainer van sportschool Zwolle. Ben die week daarna meteen begonnen en het beviel me heel goed alleen miste wel een beetje een voedingsschema omdat het zelf lastig in te schatten is wat goed is om te eten om het sporten heen. Dat kon allemaal geregeld worden ook al had ik geen personal training. Kreeg eerst intake over wat mijn doel was om te behalen en wat mijn eetpatroon nu is.

Hoe moet ik me inschrijven

Op de site staat een inschrijfformulier daar kan u inschrijven. Wanneer u het makkelijker wilt doen kan u ook gewoon langskomen en eerst kijken of u het leuk vind en daarna inschrijven.