Kom sporten in Nijmegen bij Ultrasport

      Reacties uitgeschakeld voor Kom sporten in Nijmegen bij Ultrasport

Bent u op zoek naar een plek om te sporten Nijmegen. Neem dan een kijkje bij Ultrasport. Dit is de perfecte sportschool om jouw doel te behalen.

Mijn persoonlijke ervaring met Ultrasport

Ik heb een zeer positieve ervaring met Ultrasport. Toen ik geen zin meer had om te voetballen had ik alsnog wel zin om te sporten. Ik ging naar iets anders op zoek en vond Ultrasport. Dat leek mij wel wat en besloot om een afspraak te maken voor een proefles. Toen ben ik langs gegaan voor een proefles in een groepsles. Mij leek het fijner om in een grote groep te sporten omdat er ook wat vrienden van mij meededen. Zo kan je elkaar stimuleren. Tegenwoordig doe ik nog steeds 2x in de week mee met een groepsles. Zo blijf ik sportief nog een beetje actief. Deze sportschool is naar mijn mening erg aan te raden. Ga een keertje langs voor een proefles.

Interesse

Als er interesse is om u aan te melden bij ons. Neem dan even contact op via de website. Wie weet zien wij u doen zo snel mogelijk in onze sportschool.