Aan het kijken voor personal training Hoofddorp? Neemt u dan contact op met PhysiQ B.V.

      Reacties uitgeschakeld voor Aan het kijken voor personal training Hoofddorp? Neemt u dan contact op met PhysiQ B.V.

Bent u aan het kijken voor personal training Hoofddorp? Dan bent u bij PhysiQ B.V. op het juiste adres. De personal trainers zijn erg ervaren en hebben veel kennis over blessures, voeding en spieren. U kunt van te voren met een van de personal trainers uw doel duidelijk maken en dan gaan zij u daar zo goed mogelijk bij ondersteunen. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest. Wilt u dit nou ook proberen? Neemt u dan contact op met PhysiQ B.V. dit kunt u doen door te bellen, mailen of de website te bezoeken. 

personal training hoofddorp

Mijn persoonlijke ervaring met PhysiQ B.V. 

Mijn persoonlijke ervaring is heel erg positief. Ik ben voor 3 weken terug begonnen met sporten en ik vind dat ik goed geholpen en ondersteund wordt door het personeel. Ik ben 2,3 kilo afgevallen. Ik ben hier heel erg blij mee en gemotiveerd om hier meer van te maken. De personal trainers leggen mij de oefeningen goed uit en hoe ik het meeste eruit kon halen. Ik voel mij erg op mijn gemak hier en ben erg gemotiveerd om door te gaan.

personal trainer hoofddorp